Perfect Solutions AB (Viljestyrka) integritetspolicy

Perfect Solutions AB respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Perfect Solutions AB kommer att vara öppen med vilken information som samlas in och varför, och kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt.

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur dina personuppgifter hanteras när du besöker, skickar e-post, eller använder tjänster på Perfect Solutions AB (Viljestyrkas) webbplatser och plattformar i sociala medier. Självklart ska även du som kund eller leverantör känna att allt görs för att skydda dina personuppgifter.

Perfect Solutions AB uppmuntrar dig att läsa igenom informationen noggrant. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras är du välkommen att ta kontakt på info@viljestyrka.com

Dessa uppgifter samlas in

Nedan följer en sammanställning av vilka uppgifter som samlas in och hur de lagras:

  • uppgifter lämnade i kontaktformulär
  • kunduppgifter med namn, adress, organisationsnummer etc för fakturering lagras i Fortnox
  • e-postadress och namn lagras i Microsoft Office 365 vid bokning av möte

Gällande kunder så följer Perfect Solutions AB bokföringslagens regelverk då detta kräver att vissa uppgifter behålles om dig under en längre tid.

Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data Perfect Solutions AB har om dig i register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta info@viljestyrka.com.